klaver3-4 Cantiamo Website klaver3-4

Cantiamo

Cantiamo bestaat sinds 1990. Het is een vereniging van enthousiaste mannen en vrouwen met een gezamenlijke passie voor a-capellamuziek: vocale muziek zonder begeleiding. De sopranen, alten, tenoren en bassen zorgen zelf voor een muzikaal samenspel van klanken.

In de jaren dat het koor bestaat, heeft het een uitgebreid en gevarieerd repertoire opgebouwd, dat zich kenmerkt door een grote variatie aan muziekstijlen. Stijlen die uiteenlopen van Renaissancemuziek tot eigentijdse popsongs. Zowel negro-spirituals, volksmuziek, kerkmuziek als liederen van Mozart komen hier naast elkaar voor.

Optredens

Ongeveer zes tot acht keer per jaar, meestal op woensdagavond, soms op zondagmiddag, treedt het koor op in de regio Den Haag. De dirigent stelt een passend programma samen dat aansluit bij de organisatie waar het koor is uitgenodigd.

Af en toe neemt het koor zelf het initiatief voor de organisatie van een concert (bijvoorbeeld een project- of kerstconcert).

Zingen bij Cantiamo

Mocht u belangstelling hebben, kom dan eens luisteren of meezingen bij één van onze repetities op woensdagavond, van 20.00 - 22.00 uur in De Haard (bovenzaal), Molenpad 2a in Leidschendam.

Klik op de foto voor groter...

Meer weten?

Deze informatie is ook in onze folder terug te lezen.

Voorzitter en concertinformatie
Maria Haver
Mail de voorzitter